Algemene Voorwaarden:

Aanbetaling

Bij een bestelling onder de 100euro dient het totale bedrag binnen 24uur overgemaakt te worden. Bij een bestelling boven de 100 euro word een aanbetaling van 50% van het totale bedrag gevraagd. Uw bestelling staat vast wanneer uw aanbetaling/betaling bij ons binnen is. Het restant bedrag dient 1 week voor de ophaal/bezorgdatum op onze rekening te staan. Bij het niet tijdig betalen van de aanbetaling/betaling word het gesprek verwijderd en komt uw factuurnummer te vervallen. Bij het niet tijdig betalen van het restant bedrag, word uw bestelling geannuleerd met behoud van uw aanbetaling. U dient uw bestelling opnieuw te plaatsten mits er nog plek is.

Annulering

Bestellingen kunnen tot een week voor de ophaal/bezorgdatum kosteloos worden geannuleerd. De aanbetaling/betaling word binnen 14 dagen weer aan u overgemaakt. Word uw bestelling binnen de 7 dagen geannuleerd vervalt uw aanbetaling. Heeft u reeds het volledige bedrag betaald wordt er 75% van het totale bedrag in rekening gebracht in verband met gemaakte kosten en het bezet houden van de datum.

Aansprakelijkheid

Bij het ophalen hoeft u geen doos mee te nemen.Uw bestelling word voor u ingepakt. Cakes.by_gra is na het overhandigen van u bestelling niet meer aansprakelijk voor schade tijdens of als gevolg van transport.Wij zijn ook niet aansprakelijk wanneer de bewaarwijze niet wordt opgevolgd.

Allergieën

Wij werken met producten zoals: melk,tarwe,noten,ei ,lactose,cacao,bonen en gluten.Houdt u daar rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Cakes.by_gra is niet verantwoordelijk voor uw allergische reactie.

Bezorgen

Naast het ophalen van uw bestelling is het ook mogelijk uw bestelling tegen bezorgkosten te laten bezorgen.Binnen een straal van 10 km,hanteren wij een starttarief van 10,-.Vanaf 10 km of meer bedragen de rijkosten 0,55 per gereden km(heen en terug)met een starttarief van 10,-.

Klachten

Heeft u een klacht over een product van Cakes.by_gra vragen wij u binnen 24uur vanaf het moment van ophalen/leveren dit te melden.Klachten die na 24uur worden geplaatst nemen wij niet meer in behandeling.Tevens werken wij niet met een ”niet tevreden,geld terug” garantie.Mocht u een klacht hebben dan verzoeken wij u het product terug te brengen,alleen dan kunnen wij een passende oplossing voor u zoeken.Klachten kunt u melden via de facebook pagina of via info@cakesbygra.nl.

Foto’s/Content

Foto’s op de pagina dienen enkel ter inspiratie en kunnen afwijken van formaat.Hier kan geen rechten aan worden ontleend.

*Alle afbeeldingen,afmetingen,kleuren, gewichten etc van de aangeboden producten opgenomen op de website/facebook/instagram gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding tot schadevergoeding en/of ontbinding zijn.

*Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie zoals afbeeldingen,tekst,geluid,video,social media pagina’s,website,die u aantreft bij Cakes.by_gra of zijn gelicentieerd.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hierboven beschreven.