Algemene Voorwaarden:

Ondanks de aangepaste Corona maatregelen gelden onze normale Algemene Voorwaarden. Klanten dienen zelf de keuze te maken als ze tijdens deze periode een bestelling willen plaatsen. Bestellingen plaatsen is op eigen risico.

Betaling

Bij het plaatsen van een bestelling dient het totale bedrag binnen 24uur na ontvangst van het betaalverzoek bij ons binnen te zijn.Uw bestelling is dan definitief.Bij het niet tijdig voldoen van de betaling komt het betaalverzoek te vervallen en word het gesprek afgesloten.

Annulering

Bestellingen kunnen tot een week voor de ophaal/bezorgdatum kosteloos worden geannuleerd m.u.v bruidstaarten en bestellingen vanaf 50 personen,deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. De betaling word binnen 30 dagen weer aan u overgemaakt. Word uw bestelling binnen de 7 dagen of maand geannuleerd wordt er 75% van het totale bedrag in rekening gebracht in verband met gemaakte kosten en het bezet houden van de datum.

Aansprakelijkheid

Bij het ophalen hoeft u geen doos mee te nemen.Uw bestelling word voor u ingepakt. Cakes.by_gra is na het overhandigen van u bestelling niet meer aansprakelijk voor schade tijdens of als gevolg van transport.Wij zijn ook niet aansprakelijk wanneer de bewaarwijze niet wordt opgevolgd.

Allergieën

Wij werken met producten zoals: melk,tarwe,noten,ei ,lactose,cacao,bonen en gluten.Houdt u daar rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling. Cakes.by_gra is niet verantwoordelijk voor uw allergische reactie.

Bezorgen

Naast het ophalen van uw bestelling is het ook mogelijk uw bestelling tegen bezorgkosten te laten bezorgen.Binnen een straal van 10 km,hanteren wij een starttarief van 10,-.Vanaf 10 km of meer bedragen de rijkosten 0,55 per gereden km(heen en terug)met een starttarief van 10,-.

Klachten

Heeft u een klacht over een product van Cakes.by_gra vragen wij u binnen 24uur vanaf het moment van ophalen/leveren dit te melden.Klachten die na 24uur worden geplaatst nemen wij niet meer in behandeling.Tevens werken wij niet met een ”niet tevreden,geld terug” garantie.Mocht u een klacht hebben dan verzoeken wij u het product terug te brengen,alleen dan kunnen wij een passende oplossing voor u zoeken.Klachten kunt u melden via de facebook pagina of via info@cakesbygra.nl.

Foto’s/Content

Foto’s op de pagina dienen enkel ter inspiratie en kunnen afwijken van formaat.Hier kan geen rechten aan worden ontleend.

*Alle afbeeldingen,afmetingen,kleuren, gewichten etc van de aangeboden producten opgenomen op de website/facebook/instagram gelden slechts bij benadering en kunnen geen aanleiding tot schadevergoeding en/of ontbinding zijn.

*Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie zoals afbeeldingen,tekst,geluid,video,social media pagina’s,website,die u aantreft bij Cakes.by_gra of zijn gelicentieerd.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hierboven beschreven.